Image courtesy of rakratchada torsap / FreeDigitalPhotos.net

perjantai 10. toukokuuta 2013

Paviljongin "työmaa" ja ruokakaupasta tarttunutta

Kävinpä Terrassa ja sieltä mukaan tarttui muutama kärhökin.  Meidän pihasta ei vielä yhtään kärhöä löydy, joten nämä ovat ihan uusia tuttavuuksia minulle.  Tietenkin näissä yritin hakea mahdollisimman suurikukkaisia lajikkeita, jotka ovat tietenkin kaikkein hankalimpia saada pysymään elossa (näin ainakin olen netistä lukemani perusteella antanut itselleni ymmärtää).  Aina kannattaa kuitenkin yrittää....

Ajattelin nämä istuttaa paviljongin nurkkiin rautakehikkoa pitkin kiipeämään.


Tässä siis esittäytyvät:  Piilu, Ville de Lyon, Nelly Moser, Miss Bateman ja Star of India.  Pitäisi saada näillekin paikka mahdollisimman nopeasti valmiiksi, koska ovat alkaneet jo toisiinsa kietoutumaan ja siitähän ei hyvää seuraa.  

Paviljongin alta on nurmikko jo viime kesänä otettu pois, mutta nyt täytyisi vielä kaivaa maatakin jonkin verran pois ja laittaa tilalle mursketta.  Tässä olen pähkäillyt huvimajan lattiamateriaalia, joka on vieläkin mietinnässä.  Toisaalta olisi kiva laittaa puulattia mutta toisaalta taas kivetys olisi helpompi.  Eiköhän se ratkaisu tule jossain vaiheessa kun saa nyt ensin pohjat valmiiksi.  Onneksi on jo kaivinkonekin paikalla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti