Image courtesy of rakratchada torsap / FreeDigitalPhotos.net

perjantai 3. toukokuuta 2013

Nyt se alkaa!

Nimittäin puutarhassa puuhaaminen!  Ihanaa!!! :-)

Puolet pihasta on jo haravoitu ja sille "puhtaalle" puolelle on tuuli ystävällisesti puhaltanut uusia haravoitavia lehtiä roppakaupalla. Kolme jätesäkillistä kaikenlaista lehti-, nurmikko-, rikkaruoho- ja kuivaneiden perennojen varsiroskaa odottaa puutarhajäteasemalle viemistä.

Viime vuonna istutin kolme valkoista ruusua kahden Karl Rosenfield pionin taakse.  Nyt kun viikonloppuna siivosin istutusaluetta siltä kohdin, pionien pienet punaiset alut pilkistävät mullasta lupaavasti, mutta ruusut näyttivät ihan paleltuneilta.  Leikkasin ruusuja ja varret olivat ihan kuivia ja kuolleita.  Harmillista, mutta olen niin rakastunut alla oleviin kanadalaisiin Morden Blush ruusuihin, että istutan niitä kuolleiden tilalle.  Nämä ovat niin kauniita!

Kuva: Pineconesroses.blogspot.com
Angelique tulppaaneja on jo ruusupenkissä tulossa kymmenittäin.  Tässäpä viime vuodelta kuva täysin avautuneesta tulppaanista.  Pyydän anteeksi kuvan laatua, tyttäreni kyllä kielsi minua laittamasta tätä blogiin, mutta kun ei nyt ollut tähän hätään parempaakaan kuvaa.  Mun kännykällä ei vain saanut parempaa kuvaa......  Lupaan ottaa paremman, kun tulppaanit kukkivat :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti